Community

De Go4People Community is een groeiende gemeenschap van mensen. Mensen met een gemeenschappelijke filosofie en overtuiging. Mensen met een gemeenschappelijk doel. We willen Nederland een beetje mooier maken. Dit doen we door organisaties te inspireren en ondersteunen om het werkgeluk van de medewerker centraal te stellen. Gelukkige mensen zijn tenslotte succesvoller dan mensen die niet gelukkig zijn.

Eigen belang en verbinding

Wij stellen ook het geluk van ieder lid van de community voorop. Dit doen we door ruimte te bieden aan ieders eigen belang én tegelijk in verbinding met elkaar te blijven. Wij hebben in de praktijk ervaren wat velen voor ons ook bedacht hebben: Groepen van ongeveer 10 mensen hebben de sterkste verbinding. Daarom is onze community opgedeeld in cellen. En binnen de cel staat de onderlingen verbinding en samenwerking centraal. Hoe kun je samen leuke dingen doen?

Groei

En net als cellen in het lichaam groeien we niet door de cellen oneindig te laten groeien, maar juist door de cellen te laten splitsen. Telkens als de cel meer dan 12 leden heeft, gaan we splitsen. De samenhang bewaken we enerzijds door ons DNA en anderzijds door regelmatig ontmoetingen tussen de cellen te organiseren. Ook de celleads (mensen die door hun celgenoten (haha leuk woord) zijn gekozen als leader) komen regelmatig bij elkaar.

De cellen

Klik op de kaart om één van de cellen te selecteren en te zien wie zij zijn en wat ze doen.

Cel Eik Noord-Brabant, altijd gezellig....

Go4People heeft een community met meerdere cellen op verschillende locaties in Nederland. Selecteer de cel waar je meer van wilt weten of contact mee wilt opnemen.