Onze dienstverlening

Organisatie Ontwikkeling HB Style

Wilt u weten wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Lees hier alles over onze dienstverlening.

 Organisatie ontwikkeling 'HB Style'

Mensen worden gelukkig als zij weten en begrijpen waar uw organisatie voor gaat en staat (visie en missie). Geïnspireerd door een werkomgeving en organisatiecultuur waarin zij hun talenten optimaal kunnen benutten, met leidinggevenden die stimuleren en coachen. 

Wij gaan met u aan de slag om de uitgangspunten te ‘verversen’:

  • Visie, missie en ambitie
  • Cultuurontwikkeling en leiderschap
  • Inrichting organisatie

Wij organiseren regelmatig inspiratiesessies. Daarmee inspireren wij elkaar en profiteert u van een verrassende en toekomstgerichte kijk en aanpak. Interesse? Nodig uzelf uit en neem contact op met Clements Radenborg.

 

Human Being ontwikkeling

Onze visie: vergeet HR en ga voor HB, Human Being management, waarin mensen vooral zichzelf en hun omgeving managen. Wij helpen u met de ontwikkeling van het beleid, processen en instrumenten. Sturen op geluk en zingeving werkt niet op basis van vage uitgangspunten. In het verlengde ontwikkelen wij ook specifieke programma’s, bijvoorbeeld op het gebied van vitaliteit en gezondheid en talent- en performance management. Tijd voor een inspirerende kennismaking? Wij maken graag tijd voor u. 


Werving en Tijdelijke ondersteuning

Verandering in uw organisatie, dat vraagt vaak ook om ‘nieuw bloed’. Wij helpen u met het vinden van de juiste mensen, vast en interim. Het uitgangspunt daarbij is dat deze mensen het ‘DNA’ van uw organisatie versterken, met de benodigde talenten en competenties.

Go4People heeft een uitgebreid netwerk van professionals op alle niveaus. Als u op zoek bent naar mensen, neem dan contact met ons Harry de Groot. Het is vaak het begin van een heel mooi traject!

 

Training en coaching

De traditionele organisatiestructuur verandert in een netwerk van mensen. Hoe ga je daar als leidinggevende mee om? Beter nog: moet je er wel mee omgaan? Human Being beleid vraagt andere vaardigheden en verandering van dagelijkse gewoonten. Wij helpen u en uw mensen in deze transitie met teamontwikkeling en individuele coaching.

Go4People helpt u en uw mensen om die vaardigheden te ontwikkelen en uiteraard daar een dagelijkse gewoonte van te maken. Onder andere met:

  • Coaching
  • Teamontwikkeling (zelfsturend, communities)
  • Training

 

Waar begint voor u die verandering?

Neem contact op met Els Putker. Zij komt altijd tot de kern en helpt u graag op weg!