4 Diensten

Organisatie ontwikkeling 'HB Style'

Het is onze missie om bedrijven en ondernemers te inspireren en te helpen bij het neerzetten van Human Being (HB) beleid. Wij geloven dat onze methode Human Being Style betrokken, loyale medewerkers creëert, die doen waar ze echt goed in zijn. Dat wanneer medewerkers kunnen werken in vrijheid en vertrouwen de onderneming kan groeien en bovengemiddeld succesvol zal zijn.

Succesvol in de zin van: productiever, winstgevender en innovatiever. De combinatie van wendbaar leiderschap en gelukkige, gemotiveerde medewerkers zijn cruciale factoren voor succesvol ondernemen. Go4People helpt organisaties productiever en winstgevender te worden door het beste van twee werelden te verenigen: een inspirerende bedrijfscultuur en de waardering van gelukkige medewerkers.

Dit doen we met ons bijzondere netwerk. Go4People is een inspiratie-, advies- en vooral ‘doeteam’ op het snijvlak van mens en organisatie. Wij zijn een netwerk van professionals met een grote diversiteit in achtergrond. Wij hebben een brede ervaring in: HR, werving/ selectie, coaching, (interim) management, (marketing) strategie en creatie. Wij zorgen voor een integrale en multidisciplinaire aanpak van de ‘HB Style’ voor uw organisatie, ondersteund door toonaangevende partners als Berenschot en Semco Style Institute.  

Wij hebben diensten in de volgende vakgebieden:

  • Organisatieontwikkeling 'HB Style' (strategie, organisatie-inrichting, cultuur, leiderschap)
  • Human Being ontwikkeling (beleid, programma's, processen, instrumenten)
  • Werving en Interim Support (op alle niveaus)
  • Training en Coaching (teams en individueel)

Daag ons uit en wij halen het beste in uw medewerkers naar boven, waardoor zij dé bepalende succesfactor binnen uw organisatie worden. Klik op één van bovenstaande iconen om onze diensten te bekijken.