Hierbij wordt hij geassisteerd door Marinet Haitsma.

De workshop vindt plaats bij ‘De Buurvrouw’, Larikslaan 200 (hoek Kastanjesingel) in Rotterdam. De locatie is zowel met openbaar vervoer (tram 25) als met de auto goed bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeerruimte. De workshop begint om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en zal tot maximaal 17.00 duren. Kosten voor deelname bedragen € 125,--. Dit bedrag is exclusief btw voor ondernemers en wanneer je werkgever betaalt. Voor particulieren is het inclusief BTW. In dit bedrag is een wereldlunch en onbeperkt thee, koffie en kleine versnaperingen tijdens de dag inbegrepen.

Je kunt je aanmelden tot woensdag 15 januari. Dat doe je door te antwoorden op dit bericht. Inschrijving gebeurt op basis van volgorde van aanmelding. Met de workshop kunnen we plek bieden aan 14 deelnemers. Momenteel hebben we zes deelnemers. Wanneer wij je aanmelding ontvangen, krijg je een mailtje ter bevestiging van je deelname. Voorafgaand aan de trainingsdag ontvang je een factuur. Na betaling is je inschrijving definitief.

Tijdens de workshop kunnen we ongeveer vier opstellingen doen. Wanneer je nu al weet dat je een vraag wil inbrengen, kan je dit aangeven. Dit kunnen zowel familie- als organisatieopstellingen zijn. Het bijwonen van opstellingen, en/of wanneer je als representant wordt gevraagd, is een bijzondere ervaring op zich, die je het nodige kan opleveren. Daarbij is het prima om, als je nog geen ervaring hebt met opstellingen, eerst alleen te ervaren hoe het is om aanwezig te zijn. Je kunt altijd ter plekke beslissen of je wel of niet mee wilt doen als representant of een vraag wil inbrengen.

Meer informatie over systemisch werk? Neem contact op!

Contactformulier
Vul je naam in alsjeblieft!
Vul alsjeblieft je telefoonnummer in
Voer hier je bericht in