Actueel

28 May, 2021
Je ziet het pas, als je het doorhebt Die uitspraak van Johan Cruijff was voor mij zeker van toepassing op de 1e dag van mijn training IRMAmethode aan een groep leerplichtambtenaren Lees verder...

Waar vind je ons?

Go4People is een community van cellen in verschillende regio’s in Nederland. Onze filosofie en werkwijze maakt dat steeds meer mensen enthousiast aanhaken en we als community verder doorgroeien. Zo bouwen we samen een netwerk van mensen op, die niet alleen zichzelf maar ook andere leden van de community goed kennen, als mens en als ondernemer. We investeren in elkaar door kennis te delen, te geven en door praktisch samen te werken. Ook al is ieder van ons een autonome ondernemer en hebben we zelfstandigheid hoog in het vaandel staan, wij omarmen het credo “delen is vermenigvuldigen”. Samen komen wij in deze lerende omgeving verder.

Cel Berk De Berk is een bijzondere boom, die met zijn witte bast het maanlicht kan weerkaatsen en dus zelfs in het donker een baken van licht biedt.

Iedere boom is een cel van 6 - 12 leden ergens in een regio in Nederland. Klik op een pinnetje om iets meer te lezen over die cel.