Actueel

16 February, 2021
Even voorstellen: Judith Busscher Ik ben Judith Busscher en maak sinds november deel uit van de Go4People family. Nog betrekkelijk kort, maar door de 2 wekelijkse Zoom-meetings van cel Linde en gilde Onderwijs èn de kerst- en nieuwjaarsborrel heb ik al aardig wat familieleden leren kennen. De betrokkenheid, openheid, enthousiasme en energie die ik ervaar voelt als oprecht en goed. Lees verder...

Waar vind je ons?

Go4People is een community van cellen in verschillende regio’s in Nederland. Onze filosofie en werkwijze maakt dat steeds meer mensen enthousiast aanhaken en we als community verder doorgroeien. Zo bouwen we samen een netwerk van mensen op, die niet alleen zichzelf maar ook andere leden van de community goed kennen, als mens en als ondernemer. We investeren in elkaar door kennis te delen, te geven en door praktisch samen te werken. Ook al is ieder van ons een autonome ondernemer en hebben we zelfstandigheid hoog in het vaandel staan, wij omarmen het credo “delen is vermenigvuldigen”. Samen komen wij in deze lerende omgeving verder.

Cel Vlier De vlier staat symbool voor het gegeven dat je altijd weer opnieuw kunt beginnen, na elk einde komt weer een nieuw begin. De kracht van zuivering en regeneratie of vernieuwing is zeer groot.

Iedere boom is een cel van 6 - 12 leden ergens in een regio in Nederland. Klik op een pinnetje om iets meer te lezen over die cel.