Chris Dinjens

Enthousiasmerende, experimenterende en resultaatgerichte ontwikkelaar van future-proof organisaties. Met passie voor het gezamenlijk bouwen van organisaties waarbij de reeds aanwezige collectieve intelligentie ten volle wordt benut.

 

Rollen

Interim HR (project)manager, trainer, begeleider, coach en aanjager.

 

Algemeen

Opgegroeid in het Bourgondische Zuid-Limburg en uiteindelijk via Nijmegen neergestreken in het al net zo Bourgondische Den Bosch. Getrouwd met Bart en stiefmoeder van Sjors, Dries en Teun.

 

Werk

Mijn 20-jarige loopbaan staat in het teken van het ontwikkelen van mens en organisatie. Daarin maak ik gebruik van een brede HR management-, consultancy en trainers ervaring in de technische en industriële sector, FMCG-omgevingen, (internationale) corporate systemen en familiebedrijven.

 

Specialismen

Achtergrond als arbeids- en organisatiepsycholoog, aangevuld met een bedrijfskundige opleiding, strategische HR-opleiding en ontwikkeling in NLP, systeemtheorie, Lean- en Scrum-methodieken. Expertise op het gebied van innovatieve HR-oplossingen en organisatieontwikkeling in nieuwe werkprocessen, duurzaam leiderschap, teameigenaarschap en cultuur. In alle gevallen met interactieve werkmethoden om het lerende vermogen in de organisatie aan te wakkeren.

 

Vaardigheden

Mijn aanpak kenmerkt zich door gezamenlijk met teams binnen de organisatie aan toekomstbestendige veranderingen en oplossingen te werken. In co-creatie. Vanuit de overtuiging dat alle benodigde kennis en ideeën (onbewust) al aanwezig zijn in teams. Mijn HR-expertise voeg ik toe en middels mijn rol als trainer, begeleider en aanjager leer ik medewerkers toe naar de nieuwe situatie.

 

Persoonlijk

Duidelijk richting gevend, toekomstgericht, resultaatgericht, experimenteel, enthousiasmerend en bruggen bouwend.

 

Passies

Mijn vrije tijd besteed ik vol passie en aandacht aan mijn gezin en vrienden. Ik geniet van klassieke muziek en heerlijk eten en bouw continu aan een gezonde en sportieve levensstijl.