Afdrukken

Clements Radenborg

Diversen Informatie

 

Doelgericht, sterk, kwetsbaar, dromer en pragmaticus. Ik houd van mensen en kan er intens van genieten als iemand zichzelf ontmoet, overtreft en ik daar een steentje aan mag bijdragen.

Rollen

Adviseur, interim manager, team builder, trainer, coach.

Algemeen

Opgegroeid en wonend in Spijkenisse. Getrouwd en vader van een geweldige zoon en dochter.

Werk

Mijn loopbaan ben ik begonnen als leerkracht op een basisschool in het centrum van Rotterdam. Werken met kinderen vind ik nog steeds geweldig en dan in het bijzonder het proces van groei en sociale ontwikkeling. Mijns inziens is dit veel belangrijker dan “kale” kennisoverdracht. Na 5 jaar heb ik gekozen voor een carrière switch naar de ICT. Net als in het onderwijs gaat het in de ICT om het bewerkstelligen van persoonlijke groei en ontwikkeling. Als individu, maar zeker ook als team. In verschillende (management) rollen heb mooie, aansprekende resultaten mogen bereiken.

Specialismen

Het neerzetten van een team waarin iedereen een eigen plek en bijdrage heeft. Ik zie snel wat de kwaliteiten van iemand zijn en kan mensen inspireren om die kwaliteiten te ontwikkelen en in te zetten. Ik geniet er enorm van als iemand of een team boven zichzelf uitstijgt!

Vaardigheden

Een strategische denker met creativiteit en grote betrokkenheid. Ik houd er van om complexe puzzels op te lossen. Voor elke uitdaging is een oplossing waarbij ik mensen graag help om die oplossingen zelf te vinden.

Persoonlijk

Ieder jaar begeleid ik een groep jongeren van 18 – 23 jaar op een reis naar de Spaanse Pyreneeën of Zweden. Dat doe ik al meer dan 25 jaar, wat voor mij altijd weer een bron van inspiratie is voor werk. Die week valt voor mij namelijk alles in de essentie op zijn plek. Succes en plezier bereik je met elkaar, als team. Ieder vanuit eigen passie en talenten, maar complementair aan elkaar. Het is mijn overtuiging dat dit op de werkvloer op een identieke manier werkt. En daar kom ik elke ochtend graag mijn bed voor uit.

Passies

Lekker eten met vrienden, een mooi glas Italiaanse wijn, vakantie met mijn gezin in Italië, skiën in Oostenrijk en gepassioneerd vogelaar. Wat betreft het laatste: het is heerlijk om op zaterdagochtend met een verrekijker en een camera om de nek de natuur in te trekken en je te verwonderen over de prachtige natuur. Als je dat dan ook nog op een foto weet vast te leggen, dan kan mijn dag niet meer stuk!