Afdrukken

Elly Smits

Diversen Informatie

Open, zorgvuldig en een nieuwsgierige houding gecombineerd met een goed ontwikkeld inlevingsvermogen brengt diepgang. Gedreven door groei en continue leren.

Rollen

Coach voor persoonlijke effectiviteit bij verandering, teamcoach, trainer, (interim) scrum master

Algemeen

Samen met mijn man Thimo en onze zoon Thijmen wonen we in het prachtige Ankeveen. De natuur dicht om ons heen en de mogelijkheid om het stadsleven op te zoeken op korte afstand.

Werk

In mijn loopbaan in een corporate omgeving o.a. als leidinggevende, consultant en scrum master, heb ik vanuit mijn coachende leiderschapsstijl de weg gevonden naar coach met diepgang; nieuwsgierig hoe ik de ander in beweging kon krijgen. De diverse organisatie ontwikkelingen waarbij ik betrokken was, zoals integratie van teams na een fusie, draai van salesgericht naar klantbelang, bieden een breed palet aan kennis en ervaring. Rode draad is dat ik naast mijn functie activiteiten initieerde om anderen zelf in beweging te zetten in zijn/haar leerproces; als individuele coach bij een intern coachnetwerk en als facilitator van teamsessies op gebied van feedback en samenwerking.

Specialismen

Zet mij in bij teams of individuen in een snel veranderende of groeiende organisatie. Teams of individuen waarbij het ‘schuurt’ in de samenwerking en zich vast zetten in de verandering. De coaching die ik inzet, zowel individueel als in het team, richt zich op de drijfveren en kwaliteiten die een ieder heeft. Door die van jezelf en de ander te zien en (h)erkennen, komt er ruimte voor verbinding en groei. Gecertificeerd voor Management Drives (individueel en groepen), HBDI en NLP Multilevel coaching.

Vaardigheden

Vanuit de rust die ik uitstraal en de kwaliteit van de vragen die ik stel, leg ik verbinding tussen mensen. Ik observeer en gebruik wat ik in het moment zie en hoor om de spiegel voor te houden. Die vraag stellen die niemand stelt en wel gesteld moet worden. Het nemen van persoonlijk leiderschap en openstaan voor de kwaliteit van de ander, stimuleer ik hiermee Analytisch, diepgang en oplossingsgericht: de kern uit een discussie halen, bespreekbaar maken en van daaruit naar een concrete verbetering of oplossing werken. Ervaring met LEAN, Agile en scrum werkwijze in de financiële dienstverlening.

Persoonlijk

Betrokken, oprecht en gedreven om te leren. Ik kan kwetsbaarheid als kracht inzetten door de ervaringen die ik heb opgedaan. Hierbij maak ik het verschil doordat ik zelf ‘achter het stuur’ ga zitten.

Passie

Met het gezin op pad, wintersport, tennis, hardlopen en spelletjes doen enerzijds, een mooie wandeling in de natuur, yoga en een boek lezen anderzijds. Genieten van lekker eten, een glas wijn en mooie gesprekken.