Afdrukken

Els Putker

Contact details

Diversen Informatie

 

Warme, mensgerichte coach, gedreven door groei en ontwikkeling, van mijzelf en van anderen.

 

Rollen

Personal Coach, Executive Coach, Team Begeleider.

 

Algemeen

Opgegroeid in Wassenaar en via veel omzwervingen door Nederland uiteindelijk in Brabant terecht gekomen.

 

Werk

Begonnen als levensmiddelentechnoloog in de B2B voedingsmiddelenindustrie. Leidinggeven vond ik zo interessant dat ik daarmee verder wilde. Mensen motiveren, in hun kracht zetten en al hun talenten laten aanwenden voor het bedrijf. Vanaf 2002 overstap gemaakt naar een organisatieadvies bureau en daar het vak van coaching geleerd, ondersteund met de nodige opleidingen. Vanaf 2006 als zelfstandig ondernemer verder en daar ben ik nog steeds trots op!

 

Specialismen

Snel helder hebben waar ontwikkelpunten bij mensen of organisaties zitten en dat op een duidelijke manier kunnen overbrengen. Mensen, ook binnen organisaties, willen graag groeien en daardoor bloeien. Ga graag de diepte in met mensen.

 

Vaardigheden

Snelle denker met brede interesse en een groot inlevingsvermogen. Positief ingesteld, weet altijd het goede in situaties te ontdekken. Vol energie die ik overbreng op anderen, recht vanuit het hart. Ik maak een verbinding met de ander en werk vanuit een vertrouwensband.

 

Persoonlijk

Bewust willen leven en genieten, ik maak mensen graag een beetje gelukkiger. Niet door het over te nemen maar door hen de weg te wijzen naar hun eigen geluk.

 

Passies

Mijn kinderen vormen mijn belangrijkste drijvende kracht, en een grote bron van liefde en geluk. Met hen en veel anderen deel ik mijn passies voor sport (krachttraining, hardlopen, watersporten) en muziek (klassiek of trance/deep house). Ik kan echt genieten van een spontaan etentje met vrienden, een goed glas wijn of een heerlijke kop koffie. En op een vrije dag ben ik het liefst op het strand, wat voor weer het ook is. Daar is de ruimte, de vrijheid, het weidse waar ik me thuis voel.