Inge Meijer-Siersema

 

Empathisch, daadkrachtig, positieve energie

Enthousiasmerende, verbindende doener, die houdt van de synergie die ontstaat als mensen elkaar echt vinden. Met passie voor groei door zelfregie. Oog voor balans tussen in- en ontspanning, waarin de natuur steeds een terugkerend thema is.

Rollen

Re-integratie coach, tweede spoor, preventieve inzet ter voorkoming van uitval, specifiek voor werkende mantelzorgers, teamcoach, product-owner agile scrum (non-IT), 

Algemeen

Nadat ik voor studie naar Eindhoven ben gegaan, ben ik neergestreken in het bosrijke Waalre. Aan de rand van het bos, dicht bij de natuur maar op fietsafstand van het stadse leven.

Werk

Vanuit de jeugdhulpverlening ben ik overgestapt naar het lokale sociale domein. Ik ben me steeds meer gaan richten op het faciliteren van medewerkers: wat hebben zij nodig om hun werk met plezier, vanuit het hart en kwalitatief goed te kunnen verrichten?

Sinds 2019 gestart met R-O-L, een bedrijf wat zich richt op preventie vóór uitval, en re-integratie ná uitval, specifieke aandacht voor de balans tussen werk en mantelzorg.

Specialismen

Inzicht creëren, door een brede vraagverheldering: doorvragen en de context meenemen, zowel in individuele als organisatorisch vraagstukken. Visie bepalen, waar ben je nu? Waar wil je heen? Wat is je volgende stap? Heerlijk als die stap genomen wordt. Dat geeft zo veel voldoening.

Vaardigheden

“Pas als je weet waar je naar toe wilt, kun je de volgende stap nemen.” Mensen in beweging brengen, door een nieuwsgierige en open houding aan te nemen naar die ander.  Helpen om vanuit inzichten een visie te bepalen. Doorpakken, tempo houden, resultaten halen. Synergie creëren.

Persoonlijk

Ik houd van de combinatie van in- en ontspanning, van sporten en mindfulness, van fietsen en wandelen, het liefst in de natuur. Ik zing graag in een koor, waar ik energie krijg van de prachtige polyfone klanken die we samen maken. Samen eten en de tijd hebben om naar elkaars verhalen te luisteren vind ik heerlijk en inspirerend.