Janneke Petersen Nobbe

 

Betrokken adviseur, warme coach en collega, geboeid door mensen en wat hen beweegt. Een enthousiaste, creatieve en resultaatgerichte sparringpartner voor de business. Die met nieuwsgierigheid, creativiteit én lef op zoek gaat naar de vraag die hen bezighoudt en de mogelijkheden die dit biedt

 

Rollen

Teamcoach, counseler, procesbegeleider, verandermanager, cultuur- en talentontwikkelaar.

 

Algemeen

Opgegroeid in het Brabantse Eindhoven en mijn plek gevonden in Nijmegen tijdens mijn studie Bedrijfswetenschappen. Voor de liefde verhuisd naar het mooie Haarlem. Getrouwd met Sander en lief-moeder van Nathalie en Robin.

 

Werk

 

Specialismen

Mijn achtergrond van bedrijfskundige en coach counseler voelt als een rijke combinatie. Binnen de coaching ben ik opgeleid in Transactionele Analyse, Clientgerichte therapie, Lichaamsgerichte coaching en ben ik gecertificeerd Profile Dynamics consultant. Vanuit de organisatiekunde ontwikkeld in Lean en Cultuurveranderingen op strategisch HR niveau.

 

Vaardigheden

Het ont-wikkelen van mensen; vragen stellen waardoor er helderheid ontstaat, verbinden van mensen met zichzelf en de ander, conceptueel adviseur.

Persoonlijk

<pEnthousiast, nieuwsgierig, warm, toekomstgericht, professioneel en verbindend.

 

Passies

Genieten van het samenzijn met mijn man. En daarnaast het buiten-zijn in de natuur in de vorm van klimmen en mountainbiken. Klimmen is een totale sport; daar heb je je hoofd (denken), je hart (voelen) en je buik (doen) bij nodig!