Karin van Noort

 

Werkend vanuit de Semler-filosofie, help ik organisaties bij bottom-up transities, die leiden tot eigenaarschap, stijging van kwaliteit en omzet/service, vertrouwen, zelfsturing, transparantie en happiness voor medewerkers én klanten.

 

Rollen

Interim HR manager, adviseur directies bij ingrijpende transities, coach bij invoering van zelforganisatie

 

Algemeen

Als ondernemersdochter ben ik al vroeg geïntrigeerd door ondernemerschap en groei en geluk van medewerkers binnen het familiebedrijf. Daarna heb ik in de jaren als topsporter samen met mijn team het beste uit onszelf gehaald. Ik woon onder de rook van Amsterdam en heb 1 studerende dochter.

 

Werk

In mijn werk als HR professional /organisatieadviseur staat intern ondernemerschap, lef, tevredenheid en ontwikkeling van medewerkers altijd centraal, ongeacht de branche of rol waarin ik werk (zoals zorg, banken, woningcorporatie en onderwijs). Ik coach directeuren om zich als dienstbaar leider te ontwikkelen. Ik ben strategisch en pragmatisch en word uitgedaagd door complexe vraagstukken.

 

Specialismen

Ik zie overal talent in organisaties, ook als mensen zelf dat niet in zichzelf ervaren. Door te werken vanuit vertrouwen, transparantie en daadkracht, weet ik het potentieel in organisaties bloot te leggen, uit te dagen en mensen boven zichzelf uit te laten stijgen. Dat levert niet alleen vitale teams op, maar ook lerende én succesvolle organisaties.

 

Vaardigheden

Mijn klanten zijn blij dat ik ze anders leer kijken, anders leer voelen & denken zodat ze in staat zijn anders te gaan handelen. Mijn stijl is empathisch, oprecht, luisterend, analytisch en optimistisch.

Persoonlijk

Ik combineer mijn professionele werk graag met vrijwilligerswerk, deels als bestuurder in het onderwijs en deels als maatje van kwetsbare (gevluchte) pubers.

 

Passies

Met mijn familie en dierbare vrienden genieten van zingen, spelen, wandelen en eten. Ik hou van tango dansen, klassieke muziek en reizen naar verre buitenlanden, zoals Bhutan. En voor de balans verdiep ik me in YinYoga en meditatie.