Laurens Kuijsters

 

Ik ben een verbinder. Sinds jaar en dag verbind ik mens, techniek en vernieuwing. Ik streef er naar om mensen hun geluk of talent te laten ontdekken. Alleen dan kun je excelleren en ontwikkelen. Soms betekent dit dat het roer om moet. Soms soft, soms confronterend, maar altijd eerlijk en respectvol. “Als geluk je doel is, is winst het resultaat”.

Rollen

Interim manager, adviseur, verbinder, inspirator, trainer, coach, spreker.

 

Algemeen

Opgegroeid en woonachtig in het mooie en bourgondische Dongen in Noord-Brabant. “In Dongen doen we dingen samen”. Getrouwd met mijn lieve vrouw Kristel en de gelukkige vader van 2 schitterende kids, Rens en Jasmijn.

 

Werk

Vanaf 1996 ben actief geweest in de Energie en Infratechniek. Gedurende mijn ontwikkeling als mens en professional viel het mij op dat het succes van een team valt of staat met bevlogen en gelukkige mensen en betrokken leiders. Mensen die elkaar respecteren, elkaar ook nodig hebben, maar elkaar ook ruimte bieden. Noem het “de juiste mens op de juiste plek”. Door de jaren heen ben ik er steeds in geslaagd om mooie verbonden teams te creëren die zichzelf steeds bleven ontwikkelen. Taaie routes ben ik nooit uit de weg gegaan. Samen met de mensen van Go4People kan ik mijn voorliefde voor de mens in de organisatie kracht bij zetten.

 

Specialismen

“Verbinden”. Ik streef er naar om mensen hun eigen talenten of geluk te laten ontdekken, zich hierin te ontwikkelen maar ook keuzes te laten maken. Door jezelf en anderen te leren begrijpen ontstaat een versterkend effect. Soms is het noodzakelijk om patronen te doorbreken om nieuwe wegen in te kunnen slaan.

 

Vaardigheden

Ik herken snel barrières in organisaties en samenwerkingen. Van strategische vraagstukken tot en met de werkvloer, gesteund door 20 jaar kennis en ervaring, maar ook met behulp van de GBV Methode (Gezond Boeren Verstand), help ik teams maar ook individuelen om hun uitdagingen te ontdekken en zelf tot oplossingen te komen.

Persoonlijk

Om iets terug te doen voor de mooie gemeente waarin ik mag wonen ben ik betrokken bij Energie Dongen. Samen met een aantal gedreven Dongenaren proberen wij om de energievoorziening van Dongen richting energieneutraal te brengen. Regelmatig ben ik hierdoor betrokken bij nieuwe initiatieven rondom zonnepanelen en windmolens.

 

Passies

Lekker koken of barbecueën met familie en vrienden, onder het genot van een goed glas bier of wijn. Samen heerlijk genieten van elkaars gezelschap en een goed gesprek. Ter compensatie van het bourgondische leven fiets ik erg veel op zowel de racefiets als op de mountainbike. De mountainbike is hierbij voor mij letterlijk het symbool voor het overwinnen van persoonlijke uitdagingen, hoge bergen en diepe dalen.