Marion Hoskens

 

Open, sensitief en optimistisch, strevend naar evenwicht en balans, intuïtief, analytisch en ambitieus.

 

Rollen

Personal coach, vertrouwenspersoon, gezondheidsadviseur, groepsdynamisch trainer.

 

Algemeen

Opgegroeid in het mooie Brabantse land, uitgevlogen om te studeren en terug gekeerd naar de ‘roots’, waar ik nu heerlijk landelijk woon samen met mijn lief, kinders en onze dieren.

 

Werk

Na jaren werkzaam te zijn geweest binnen de reguliere hulpverlening, heb ik in 2012 mijn eigen praktijk opgezet om een wezenlijke bijdrage te leveren aan zorg voor gezondheid. De focus van de begeleiding ligt op de totale gezondheid van lichaam en geest. Het nemen van verantwoordelijkheid voor de eigen gezondheid en de uitdagingen hierin zijn het uitgangspunt.

 

Specialismen

eel blij word ik van het voeren van levendige gesprekken met mensen, bruggen te bouwen, te inspireren en samen ideeën uit te wisselen. Als onderzoeker van het onbekende draag ik graag mijn steentje bij aan beweging, bewustwording, verandering en groei..

 

Vaardigheden

Ik zie mezelf als een betrokken en liefdevolle hulpverlener met kennis van zaken en hart voor de ander. Vanuit empathie en kennis speel ik in wat er bij een ander leeft en werk ik naar de kern. Ik maak gebruik van een gezondheidsscan, de oude wijsheden uit de Traditionele Chinese geneeswijze en de Ayurveda. Door inzicht te geven in de blokkades en deze te behandelen met licht en geluid, wordt het energiesysteem in balans gebracht.

Persoonlijk

Yoga en meditatie is mijn manier om ruimte te geven aan mijn gevoelens en dieper contact te maken met wie ik werkelijk ben.

 

Passies

Het liefst ben ik in de natuur te vinden. De ene keer met mijn hond, het andere moment met mijn paard genietend van de rust en ruimte. Ik voel me nooit alleen als ik op pad ga. Het brengt mij weer terug bij mijn eigen natuur.