Martien van den Endert

 

Doelgericht, integer, nuchter en gedreven. Geïnteresseerd in mensen en hun (zakelijke) drijfveren. Werk graag samen om ondernemers aangenaam te verrassen.

 

Rollen

Marketingadvies, Positionering, Marketingstrategie, Internal branding, Interim.

 

Algemeen

Opgegroeid in Eindhoven en Valkenswaard. Samenwonend en vader van twee volwassen jongens.

 

Werk

In 2008 ben ik als zelfstandig ondernemer gestart onder de naam Assist Marketing Support. Ik adviseer, begeleid en ondersteun organisaties binnen het MKB bij allerlei strategische, tactische en operationele marketing- en communicatievraagstukken. Voorheen ben ik werkzaam geweest in het bankwezen, specifiek Rabobank Nederland. Na allerlei eerdere functies, heb ik de laatste 10 jaar daar als projectmanager diverse (marketing- en communicatie)projecten aangestuurd.

 

Specialismen

Samen met een opdrachtgever werken aan een heldere visie, een doordachte positionering en een strategie die daarop aansluit. Dat is de fundering van een organisatie en uitgangspunt bij alle verdere interne en externe activiteiten. Dus moet ik gerichte vragen stellen, luisteren, doorvragen, sparren en spiegelen, zodat het unieke, relevante en onderscheidende van het bedrijf helder wordt. Een soms moeilijk proces, maar telkens weer heerlijk om te doen.

 

Vaardigheden

Luisteren, communicatief vaardig, doorzettingsvermogen, kritisch denkvermogen.

Persoonlijk

Wandelen in de natuur geeft nieuwe energie en ruimte om te (over)denken. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om in alle rust te sparren of om zaken te bespreken. En aangezien mijn motto is “life is for learning’, kom ik regelmatig tot nieuwe, andere, frisse inzichten.

 

Passies

Wandelen dus, met of zonder onze hond. Wij gaan graag een lang weekend weg naar wandelgebieden in Duitsland, Nederland of Frankrijk. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in politiek en de geschiedenis van de 20e eeuw, kijk ik graag naar voetbal en ben ik een echte muziekliefhebber. En ja, dat rood wijntje…