Veronique Kilian

 

Enthousiaste, gedreven en ervaren trainer & (team)coach. Een veelvoud aan tools paraat voor training, teambuilding en coaching, afgestemd ingezet op wat de klant nodig heeft. Dringt snel door tot de kern waar het om gaat, en zet zodanig interventies in dat resultaat wordt behaald in zowel kleine als grote stappen.

Rollen

Trainer. Transformatiecoach bij vragen over empowerment, loopbaan en vitaliteit. Teamcoach. Ontwikkelaar van trainingen en workshops op maat. Assessor. Sparringpartner. Auteur. Public Speaker.

 

Algemeen

Woont met veel plezier in Den Bosch met man. Huisdieren zijn deel van het gezin. Internationale achtergrond met Chinese voorouders, opgegroeid in Nederland.

 

Werk

Sinds 1996 werkzaam als zelfstandig ondernemer, beginnend in het organisatie-adviesvak en daarna in het HR vak als personeelsadviseur. Daarna een grote diversiteit aan opdrachten vervuld, variërend van het ontwikkelen en uitvoeren van onderzoek tot het begeleiden van veranderingstrajecten, van het geven van training in het kader van management development tot intercultureel empowerment coach, altijd met de focus op empowerment van de klant. Momenteel vooral bezig met (team)coaching en trainingen over leiderschap, competenties, psychologie (variërend van organisatiepsychologie, cross-culturele psychologie, positieve psychologie, klinische psychologie tot social work) en veranderingsmanagement. Lezingen en workshops op (internationale) congressen.

 

Specialismen

Auteur van het boek Teamcoaching en Intervisie met de Authentieke Dialoog en auteur van Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties! Multipotential. Praktische business spiritualiteit.

 

Vaardigheden

Socioloog met een psychologische verdieping en ervaring in organisatie-advies en HRM projecten. Veronique vertaalt theorie en wetenschappelijke fundering naar praktisch toepasbare handvatten. Ze weet de harde en zachte kant goed te combineren en durft out-of-the-box team- en trainingsinterventies in te zetten als dit leidt tot beter resultaat. In haar trainingen wordt het teambuildingselement vanzelf meegenomen. Als transformatiecoach faciliteert Veronique diepe transformaties in individuele coachingstrajecten waardoor positieve verandering beklijft. Ze geeft anderen de ruimte zichzelf te ontdekken en sluit haar begeleiding aan bij hun tempo en leerstijl. Haar specialisaties in persoonlijkheidstypologieën maken diepgaande inzichten mogelijk in ontwikkelingsrichtingen die leiden tot geluk en vervulling.

 

Persoonlijk

Betrokken. Leergierig. Resultaatgericht. Sensitief. Open.

 

Passies

Chinese vechtkunst, kleinkunst theater, Chinese vitaliteitskunde Healing Tao.