MTO

Meten van Werkgeluk

Mens en organisatie in harmonie, dat is wat Go4People nastreeft. Mensen in je organisatie maken het verschil. Als zij betrokken en bevlogen hun werk kunnen doen, in een organisatie waar ze worden gewaardeerd, ontstaan de mooiste en beste resultaten.

Dat is een mooi streven maar mensen zijn geen machines. Tal van factoren zijn van invloed op hoe zij zich voelen. Dus hoe zijn kunnen presteren.

Sommige mensen vertellen je als het niet goed met ze gaat of een conflict hebben met een collega. De meeste mensen houden dit voor zich en blijven daarmee rondlopen. Dat gaat invloed hebben op hun gedrag, relaties met anderen, werkplezier en productiviteit.

Dit zijn ongemerkt enorme kostenposten voor je organisatie. Gelukkig zijn er eenvoudige tools om te meten hoe het echt gaat met uw medewerkers.

Met de apps van onze partner Moodindicator meet je op reguliere tijden het werkgeluk. Naast het medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) geven met name de Geluksmeter (eerste 2 maanden gratis) en de Tevredenheidsmeter (voor de prijs van een kopje koffie per medewerker) u inzage in de hartslag van uw medewerkers en teams.

Investeren aan de voorkant, is op echte kosten besparen aan de achterkant!  Wij informeren u graag over de mogelijkheden.  

Waarom meten van werkgeluk van uw werknemers?

4 domeinen van inzicht

Inzicht hebben op de bevlogenheid van je medewerkers. Optimaliseren van teamprestaties en het beste uit mensen halen in het streven naar maximale klanttevredenheid. Online dashboard met realtime inzicht in het werkgeluk van jouw teams, waardevolle feedback en KPI’s. Eenvoudig, gemakkelijk, snel en betrouwbaar.

 

Wat levert dit u op?

Meten is weten. Inzicht hoe medewerkers zich voelen geeft de mogelijkheid het gesprek aan te gaan en proactief te coachen.

Bevlogen en betrokken medewerkers is wat we beogen. Mensen die goed in hun vel zitten en werken met bezieling en toewijding hebben een direct positief effect op de prestaties van uw organisatie*.

Tevreden medewerkers dragen bij aan de bedrijfsresultaten en de bottom-line

*Deze resultaten zijn wetenschappelijk onderbouwd door o.a. Hay Group, Gallup, Forbes, Shawn Achor en HBR.

Expertise waarop je kunt vertrouwen

 

Nieuwste technieken

De data van medewerkers worden bewaard in een Nederlands datacenter conform de meest recente eisen en technieken. De privacy is gewaarborgd in lijn met de eisen van de GDPR.

Ondersteuning

Go4People heeft een team van vakspecialisten op het gebied van HR, (team)coaching en leiderschap. 

  • HR-specialisten met jarenlange ervaring op het gebied van strategisch en operationeel HR. Wij zijn aanvullend beschikbaar om te sparren en u verder te ondersteunen.
  • Diverse coaches op uiteenlopende vakgebieden helpen medewerkers met hun vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en teambuilding. Het resultaat? Meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

Wij maken graag kennis, virtueel of op locatie, om met u te bespreken wat deze aanpak voor uw organisatie kan betekenen.

Contactformulier
Vul je naam in alsjeblieft!
Vul alsjeblieft je telefoonnummer in
Voer hier je bericht in