20 May, 2019
Leergang Systemisch werk en leven - Oktober 2019 -2020 Na een succesvolle start van de eerste leergang, starten John Sas en Marinet Haitsma in oktober met een tweede leergang Systemisch werk en leven. Een aanrader! Lees verder...

Go4People heeft gespecialiseerde Inspiratie & Adviesbureaus, gericht op MKB, Onderwijs, Techniek en Zorg. Een aantal van onze algemene diensten hebben wij op maat gemaakt voor één of meer van deze markten. Deze diensten zijn: Organisatie ontwikkeling, HB Ontwikkeling, Werving en Interim support, Training en Coaching.

Het enthousiasme na afloop was groot...

- Folkert Kooijman, Expand

Bekijk wat anderen hebben ervaren...
Wie zijn onze klanten?

Gelukkige mensen, succesvolle organisaties

Succesvolle organisaties

De wereld om ons heen verandert in een razend tempo. De verouderde werkomgeving en gedateerde wijze van sturing staan steeds vaker ter discussie. Er is een duidelijke behoefte aan nieuw leiderschap, flexibele organisatievormen en een cultuur waarin ondernemerschap en samenwerking centraal staan. Waar mensen vanuit vertrouwen zichzelf en hun omgeving mogen managen en zo het beste uit zichzelf kunnen halen. Deze aanpak vergroot het (werk)geluk en organisaties die reeds werken vanuit deze overtuiging zijn aantoonbaar bovengemiddeld succesvol.