Go4People Onderwijs was nog niet gestart of de eerste interim klus was een feit. Een prachtige opdracht als deelschoolleider op een school in de Bijlmer.

In 1966 is gestart met de bouw van de Bijlmer: een wijk in Amsterdam-Zuidoost! Een smeltkroes van culturen waar mensen van meer dan 130 nationaliteiten woonachtig zijn. Dat is ook goed terug te zien op de school en die diversiteit en veelkleurigheid is prachtig.

Werken op een school in de Bijlmer doe je vanuit je hart. Dat is het hardste nodig. Go4People Onderwijs gaat voor de mensen, voor de jongeren en deze opdracht past dan ook naadloos bij de visie van Go4People Onderwijs. Het is een geweldige uitdaging om zorg te mogen dragen voor goed onderwijs en tegelijkertijd vol te gaan voor de jongeren en hen te begeleiden met alle problematieken waar zij mee te maken hebben.

De collega’s en leerlingen op deze school inspireren mij en zij laten mij des te meer zien dat een goede en hoopvolle toekomst begint bij het zien van elkaar… van jou… van mij!