Go4People heeft ervaring in een breed scala aan markten en opdrachten, van interim management tot teamcoaching en van een corporate bank tot high-tech MKB. Hier volgt een overzicht van onze klanten en een korte beschrijving van de opdracht(en) die we er hebben uitgevoerd.

Van sommige opdrachten hebben we ook een casusbeschrijving gemaakt, inclusief ervaring van de klant.  Kijk onder Testimonials voor meer informatie. 

Océ

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. De activiteiten van Canon in Nederland richten zich op twee duidelijk onderscheidende markten: - Business Imaging: producten en diensten op het gebied van print- en documentmanagement voor kantoor- en productieomgevingen - Consumer Imaging: foto- en videoapparatuur, printers, scanners, faxen en All-in-One’s voor consumenten en professionele fotografen Op 2 oktober 2012 zijn de bedrijfsactiviteiten van Océ-Nederland B.V. samengevoegd met de activiteiten van Canon Nederland N.V. In Nederland heeft Canon vestigingen in ’s-Hertogenbosch en Amstelveen. De Consumer Imaging activiteiten zijn geconcentreerd in het kantoor in Amstelveen. 

Wat was de opdracht