INSPIRATIESESSIE

Wij maken graag met u en uw organisatie kennis met een Go4People inspiratiesessie. Waar gaat het om? Als organisatie weten wat je doet, wie je bent en wat je nodig hebt. Inzicht in drijfveren, behoeften en overtuigingen. Maar ook het bestaansrecht van uw organisatie. Tijdens deze kennismaking komen onder meer de volgende discussiepunten, ook aan de hand van diverse succescases, aan de orde:

Uw geluk als vertrekpunt

Wat zijn geluksbepalende factoren voor u? En welke daarvan spelen op uw werk en binnen uw organisatie?

 Geluk als verantwoordelijkheid binnen organisaties

Waarom op de strategische agenda? Waar staat uw organisatie nu en over 2 jaar? Wat zijn redenen om geluk van medewerkers centraal te stellen? Wij zullen een aantal aansprekende praktijkvoorbeelden en onderzoeksresultaten met u delen.

Organisaties

die een brede maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen, zijn bovengemiddeld succesvol

Wat is de ‘purpose’ van uw organisatie? Past dat ook u als mens? Hoe neemt uw organisatie een bredere  verantwoordelijkheid?

Mensen vormen het kloppend hart van de organisatie

Wat betekent dat dan voor uw organisatie-inrichting?

Aan het eind van de sessie schetst Go4People u een ruw beeld van de aanpak om tot een Human Being beleid te komen. De inspiratiesessie vraagt van uw kant een investering in tijd. Na de schets van de aanpak en de vervolgdiscussie volgt een overzicht van de investering in tijd en geld.

Neem contact op en vraag een inspiratiesessie aan: