Gert van den Heuvel Gepassioneerd voor jongeren en het onderwijs. Met humor, een open blik en een open hart zoek ik naar groei bij mensen. Bekijk mijn profiel...

Onze Why

Nederland een beetje mooier maken, dat is onze Why. Dit doen wij door de manier van organiseren aan te passen zodat mensen in hun kracht komen te staan. Omdat je van gelukkige mensen de mooiste dingen leert!

Het onderwijs verandert continu

Het onderwijs is continu aan veranderingen onderhevig. En in deze tijd spelen meerdere vraagstukken waar scholen mee worstelen. De maatschappij verandert, het werk verandert. En alles in een moordend tempo. Maar hoe hou je je dan staande en ga je toch mee in die vernieuwing en onafwendbare verandering? Dan gaat het om goed leiderschap. Zowel bij de leerlingen zelf over hun leerproces, als over de docenten in hun leidinggeven aan leerprocessen. Maar het gaat ook over leiderschap in een school. En binnen dat leiderschap gaat het altijd om de mens zelf. Weet jij wie jij bent en waar jouw talenten en krachten liggen? En hoe zet je die in binnen de opdracht die jij hebt? En hoe verhoud jij je ten opzichte van de mensen om jou heen? Waar je een verantwoordelijkheid voor hebt?

Go4People Onderwijs

Go4People Onderwijs wil zich ten diepste daar op richten. Door middel van trainingen, coaching, inspiratie op zoek naar die kern binnen die zo ontzettend belangrijke opdracht van het onderwijs. Het gaat om de mens, het gaat om jou! Want van gelukkige mensen leer je echt de mooiste dingen!