Spotlight

Go4People wil graag kennis delen en informeren. Daarom brengen we stelselmatig een relevant en/of actueel thema voor het voetlicht. Deze keer in "de spotlights":

Zelforganisatie in het onderwijs

“Voor optimale betrokkenheid en eigenaarschap van alle docenten”

Een school in beweging waarbij alle docenten betrokken zijn bij de onderwijsontwikkeling. Waarbij medewerkers in hun kracht staan en eigenaarschap voelen over dat stuk waar ze verantwoordelijkheid over hebben gekregen. Het geven van vertrouwen en het krijgen van feedback. Een school die stappen durft te zetten en waarbij iedereen zijn schouders eronder zet.

Lees meer...

De Onderwijsmensen van Go4People

Gert en Esther werken nauw samen met 4 onderwijsspecialisten die, tegelijk met hun en onze passie voor onze weg van verbinding in het onderwijs, elke dag nog op school te vinden zijn. Alle trajecten worden ontwikkeld, ondersteund en uitgevoerd in samenwerking met hen en de meer dan 20 professionals op allerlei gebied uit onze eigen community van Go4People!

Gert van den Heuvel Gepassioneerd voor jongeren en het onderwijs. Met humor, een open blik en een open hart zoek ik naar groei bij mensen. Wie is dit?

Ons aanbod voor het Onderwijs

Hieronder vindt u wat wij uw school te bieden hebben.

Zelforganisatie
“Voor optimale betrokkenheid en eigenaarschap van alle docenten”

Onze opdrachtgevers

Dit zijn onze opdrachtgevers in het onderwijs.

Semco Style Institute Het Semco Style Instituut biedt trainingsprogramma’s aan voor consultants, interim-managers, changemakers en ondernemingen die een ‘Semco Style’ werkplek willen creëren, zodat iedereen in staat is om productief en met voldoening te werken en een gezonde balans te vinden tussen werk en privé. En tegelijkertijd wil het Semco Style Instituut bedrijven op weg helpen naar duurzame winstgevendheid. meer lezen...