Ontwikkeling vanuit visie  

Ontwikkeling van rups tot vlinder

Om onderwijsidealen te realiseren is er een duidelijke visie nodig. Docenten gedijen beter als zij zien en ervaren waar hun school voor staat en gaat. Zij worden geïnspireerd door een werkomgeving en organisatiecultuur waarin zij hun talenten optimaal kunnen benutten, met leidinggevenden die stimuleren en faciliteren.  Zij willen hun idealen en vaardigheden inzetten om leerlingen en studenten te raken, te enthousiasmeren en te coachen. Voor leerlingen is dit een stevige stimulans om verbinding te maken tussen het opdoen van de gangbare kennis, hun persoonlijke ontwikkeling en de vorming van hun beroepsidentiteit.

Wij gaan samen met u aan de slag om het beste uit alle betrokkenen te halen met:

  • Missie en visieontwikkeling
  • Bewustzijn creëren
  • Groei naar een professionele leergemeenschap (PLG)
  • Zelfsturing en wendbaar leiderschap  

 

Inspiratie en zingeving

Go4People Onderwijs helpt scholen aantrekkelijker en succesvoller te worden door het beste van twee werelden te verenigen: een inspirerende onderwijscultuur en de waardering van gelukkige docenten en leerlingen. Wij geloven dat onze aanpak betrokken, loyale docenten creëert, die doen waar ze echt goed in zijn. En dat vertaalt zich in een duidelijke verbetering van de kwaliteit van het onderwijs. Daag ons uit en wij halen het beste in u en de docenten naar boven, waardoor jullie samen dé bepalende succesfactor binnen uw school worden. Wij organiseren inspiratiedagen en workshops om onze kijk op, en ervaring met het onderwijs met u te delen. Behoefte om nu al kennis met ons te maken? Neem contact op met Gert van den Heuvel.

 

Werving en tijdelijke ondersteuning

Kleurrijk in een grauwe wereld

Go4People Onderwijs heeft een uitgebreid netwerk van professionals, die hun sporen ruim hebben verdiend. Onze drijfveer als het gaat om onderwijs en jongeren is bezieling en plezier. Wij hebben al bijna 25 jaar ervaring met jongeren in deze spannende fase in hun leven. Een fase waarin belangrijke keuzes moeten worden gemaakt en leerlingen behoefte hebben aan persoonlijke aandacht en ondersteuning. Het maakt ons trots om deze jonge mensen goed op weg te helpen door te luisteren, te sparren en te stimuleren in hun persoonlijke ontwikkeling.  

Daarnaast hebben we passende expertise in huis voor het aansturen en vormen van een team. Vaak krijgen we te horen, dat we zorgen voor een veilige, positieve en warme omgeving. In het leidinggeven willen we de mensen echt zien, horen en in hun kracht zetten. Samen verbinden met aandacht voor het persoonlijke is voor ons de kern. Als u op zoek bent naar gedreven mensen met gevoel voor hun omgeving, neem dan contact op.

 

Training en coaching

Samen naar grote hoogte

Het onderwijs evolueert voortdurend en daarmee is ook het beroep van docent aan verandering onderhevig. Een toekomstgericht onderwijsbeleid vraagt daarom andere competenties en vaardigheden. Go4People Onderwijs helpt docenten en schoolleiders om te groeien naar deze nieuwe invulling met een scala aan trainingen zoals agressietrainingen, functioneringsgesprekken, effectief communiceren, team- en individuele coaching. Doelgerichte trainingen hoe je elkaar als mens blijft zien en benaderen en zo nog beter en betekenisvoller onderwijs te bieden.

Neem contact op met Gert van den Heuvel om te horen hoe we uw school verder kunnen helpen of vul het contactformulier in zodat we u kunnen terugbellen.