Loek Jonk, Mediation

Loek Jonk is een nieuwe aanwinst voor de Go4People Community. Loek komt oorspronkelijk uit Bergen, Noord- Holland en zijn gezin bestaat uit drie kinderen: Ella, Sjoerd en Rens, en zijn vrouw Mea, met wie hij al bijna 25 jaar gelukkig getrouwd is.

Loek is dertig jaar werkzaam geweest als operationeel leidinggevende van ICT-beheerteams bij grote klanten zoals UWV, Shell, ABN AMRO en Gemeente Den Haag. Na zijn registratie als MfN registermediator in 2006, is hij in 2009  gestart met een intern mediation platform en vanaf die tijd vervulde hij als neventaak de rol van intern mediator bij KPN.

In 2010 heeft hij de training conflicthantering opgezet, die twee keer per jaar door hem intern werd geven. In juli 2019 is hij zijn eigen bedrijf Incompany Mediation gestart waar hij mediation voor arbeidsconflicten aanbiedt en een methodiek  waarmee de conflictvaardigheid van een organisatie kan worden onderzocht en inzicht geeft in de aspecten die van invloed zijn op het effectief om kunnen gaan met arbeidsconflicten. De trainingen conflictvaardigheid en conflictvaardigheid en leidinggeven worden nu ook vanuit zijn nieuwe bedrijf aangeboden

Wat kenmerkt Loek in zijn werk ?

Loek: “Ik haal veel voldoening uit het (weer) in harmonie brengen van menselijke relaties, omdat ik er van overtuigd ben dat mensen die met plezier naar hun werk gaan, de beste prestaties leveren. Ik ben ambitieus en als mediator constant op zoek naar het verbeteren van mijn communicatieve vaardigheden. Ervaring heeft geleerd dat ik goed in staat ben interne en externe relaties op management en operationeel niveau op te zetten en te onderhouden.”