Op zaterdag 11 september 2021 gaat voor de tweede maal de leergang ‘Systemisch Werken en Leven’ van start.

Wat krijg je als je een onderwijskanon, een proceskanjer en een participatief expert samenvoegt? Juist ja! Dan krijg je geweldige

Mijn naam is Margreet Pot en ik ben sinds januari jl. een van de leden van Go4People, die Nederland een beetje mooier wil maken. Ik hoop dat te doen door mijn ervaringen als zelfstandig organisatieadviseur te delen met de andere leden van Go4People, van hen te leren en me via mijn opdrachten in te zetten voor organisaties waar de mens en de bedoeling weer centraal mogen staan.

Ik ben Judith Busscher en maak sinds november deel uit van de Go4People family. Nog betrekkelijk kort, maar door de 2 wekelijkse Zoom-meetings van cel Linde en gilde Onderwijs èn de kerst- en nieuwjaarsborrel heb ik al aardig wat familieleden leren kennen. De betrokkenheid, openheid, enthousiasme en energie die ik ervaar voelt als oprecht en goed.

De online webinars van G4P Onderwijs functioneren als een verbindende factor tussen mensen uit onderwijsorganisaties in de ongewone situatie die is ontstaan als gevolg van de coronacrisis.