Ik ben Judith Busscher en maak sinds november deel uit van de Go4People family. Nog betrekkelijk kort, maar door de 2 wekelijkse Zoom-meetings van cel Linde en gilde Onderwijs èn de kerst- en nieuwjaarsborrel heb ik al aardig wat familieleden leren kennen. De betrokkenheid, openheid, enthousiasme en energie die ik ervaar voelt als oprecht en goed.

Mijn eigen familie bestaat uit mijn echtgenoot, onze 2 dochters van 27 en 24 met hun echtgenoot c.q. vriend en onze zoon van 21. De jongste is nog student in Groningen, de andere 2 staan al op eigen benen en wonen in Utrecht. Gelukkig komen ze nog regelmatig thuis om mijn lege-nest-syndroom wat te verlichten. Ik woon in Harderwijk sinds 1999, mijn wieg stond in Breda, mijn jeugd doorgebracht in ’t Harde, gestudeerd in Zwolle en via Roosendaal weer terug naar de Veluwe.  

Als docent Engels heb ik op diverse scholen gewerkt, van VSO tot MBO en havo, vwo en gymnasium. Omdat ik me graag ontwikkel ben ik de opleiding remedial teaching gaan volgen, als afdelingsleider  een Master Educational Leadership en een 2-jarige coachopleiding. What’s next? Het mooie van het werken in het onderwijs is dat je een stukje op het levenspad van jonge mensen mag meelopen en voor hen van betekenis mag en kan zijn. Dat geldt overigens ook voor de mensen die ik coach; ik krijg energie van de gesprekken die we hebben en het leren van elkaar.

In mijn vrije tijd acteer ik bij een theatergezelschap in Harderwijk en speel ik het liefst in absurdistische stukken; hoe gekker hoe beter! Daarnaast wandel ik met de hond in het bos, lees, kook en bak ik graag voor gasten en geef mede vorm aan alternatieve diensten in de kerk. Voor een  mooie reis mag je me midden in de nacht wakker maken.

Ik hoop van harte dat ik jullie binnenkort eens ‘live’ kan ontmoeten!