Na een succesvolle start van de eerste leergang, starten John Sas en Marinet Haitsma in oktober met een tweede leergang Systemisch werk en leven. Een aanrader!

De leergang ‘Systemisch Werk en Leven’ vindt plaats bij De Buurvrouw - Larikslaan 200, Rotterdam (Schiebroek). De locatie is goed bereikbaar met OV of auto, parkeren in de buurt is gratis. Alle lesdagen vinden plaats op zaterdag, van 10:00 – 17:00 uur. John Sas en Marinet Haitsma zijn de begeleiders van de leergang.

Programma

Dag 1 (5 oktober 2019): Introductie systemische principes – dynamieken en gewetens

Dag 2 (9 november 2019): Vanuit de autobiografie naar het NU

Dag 3 (14 december 2019): Families: ouders & kinderen

Dag 4 (18 januari) 2020: Partner & relaties   

Dag 5 (22 februari 2020): Organisaties: werken vanuit reden van bestaan

Dag 6 (21 maart 2019): Mannenkracht & vrouwenkracht

Dag 7 (25 april 2020): Geest, ziel & lichaam: verstrikking of vrijheid

Dag 8 (30 mei 2020): Afscheid & verlies

Dag 9 (27 juni 2020): Alles begint met verlangen: hoe ga je nu verder?

Dag 10 (5 september 2020): Presentaties en afronding leergang 

Kosten leergang

De kosten voor deze eerste leergang bedragen 1.995,- euro. Voor ondernemers en werkgevers is dit exclusief BTW, voor particulieren inclusief BTW. Dit bedrag is inclusief digitaal materiaal en twee individuele gesprekken. Koffie, thee en een vegetarische lunchop de trainingsdagen zijn inbegrepen. Exclusief aanschaf verplichte literatuur.

Aanmelding

De leergang biedt plaats aan 8 – 12 deelnemers. Wanneer je je aanmeldt voor de leergang, neemt John Sas contact met je op voor een intakegesprek. Daarna wordt je aanmelding al dan niet definitief. Met je inschrijving verklaar je je tevens akkoord met de voorwaarden van Sasinerga; je verplicht je hiermee tot betaling. Het lesgeld dient uiterlijk 15 september 2019, voorafgaand aan de leergang, voldaan te zijn. Een eventuele betalingsregeling is bespreekbaar.

Voor wie is de leergang bedoeld

De leergang is geschikt voor iedereen die zich – al dan niet beroepshalve – wil verdiepen in de principes van systemisch werk en de mogelijkheid om dit in het dagelijks leven toe te passen. Een voorgesprek maakt deel uit van je aanmelding. Heb je na het lezen van deze informatie interesse om deel te nemen vul dan onderstaand formulier in.

Over John Sas

John is al ruim 10 jaar werkzaam als zelfstandig begeleidingskundige: coach, supervisor, intervisor, trainer, onderzoeker en systemisch werker (organisatie en familie-opstellingen). Daarnaast is John lid van Go4People vanaf het eerste uur. Hier lees je meer.