Na z’n studie heeft hij functies in de marketing, marktanalyse en productmanagement vervuld bij Pon’s Automobielhandel B.V. In 2006 stapte hij over naar OCD Nederland, importeur van Bardahl. Daar vervult hij een brede rol in het familiebedrijf: marketing/ communicatie, pricing, labelling, finance, CRM implementatie, coaching. Tevens is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van online activiteiten als webshops/ websites.

Zelf zegt hij: ‘ik word oprecht blij om mensen te motiveren en te enthousiasmeren. Te zien dat mensen persoonlijk groeien door te faciliteren. Samen werken aan gemeenschappelijke doelen is fantastisch!

Ik ben oprecht geïnteresseerd en empathisch betrokken bij de mensen om me heen. Ik houd van pragmatisch werken en managen met helicopterview.

Ondernemen is voor mij kansen benutten, valkuilen zien en tegenslagen verwerken. Samen verder gaan in economisch goede tijden en zeker als het even tegenzit. Vooral niet opgeven maar zoeken naar oplossingen en nieuwe wegen bewandelen!’

Ik geloof dat als je je werk met passie en bezieling kan doen, je bedrijf mee laat groeien met de tijd en onderdelen de juiste aandacht geeft, je onderneming altijd bestaansrecht heeft.‘