De nieuwjaarsborrel. Enerzijds een mooie gelegenheid om iedereen weer even te zien en te spreken. Anderzijdsbiedt het ook de mogelijkheid om terug te blikken op het afgelopen jaar. En om vooruit te kijken…

Het jaar 2019 heeft ons als Go4People veel gebracht. Een succesvol klantevent, de opstart van de derde cel Ceder, een lopend project bij de Zorgapotheek, kansen voor de Service Apotheek, een succesvolle workshop voor de community over zelforganisatie door Karin en Els, een gezellige zomerbarbecue en een aantal nieuwe leden.

Luisteren en praten over de nieuwe plannen

En wat zijn de verwachtingen voor 2020? Ten eerste hopen we als Go4People om interessante opdrachten binnen te halen. Afgelopen jaar hebben we onze kennis mogen delen met klanten en hebben wij, op onze beurt, weer geleerd van hen. Het zou fijn zijn om deze wisselwerking in het nieuwe jaar ook terug te zien, zodat een ieder kan (door)groeien.

Luisteren en praten over de nieuwe plannen

Wat ik meerdere keren heb horen zeggen deze avond: Go4People is een community, maar het voelt eigenlijk meer als familie. Dat komt tijdens zo’n borrel ook naar voren, mensen zoeken de verbinding met elkaar, zijn oprecht geïnteresseerd en je voelt je meteen welkom. Eén van de doelen voor het komende jaar is dan ook het aantal bijeenkomsten te verhogen. Het zou mooi zijn om de prettige samenwerking en werksfeer met nóg meer mensen te kunnen delen en daarmee Nederland echt een stukje mooier te maken. Geluk heb je niet om voor jezelf te houden, maar om te delen. En dat is precies wat wij in 2020 gaan doen.

Luisteren en praten over de nieuwe plannen