Troostzooms: momenten waarin de online, afstandelijke sfeer omgetoverd wordt tot een intieme en kwetsbare ontmoeting

Hoewel we ons in deze roerige tijden als ondernemers kunnen focussen op welke kansen de crisissituatie ons biedt, is het voor velen van ons daarnaast geen makkelijke tijd. Waar je normaliter je collega’s van Go4People tegen zou komen tijdens verschillende ontmoetingen is er nu geen voordehand liggend moment om je ei even écht kwijt te kunnen. Om dit op te kunnen vangen, werd de troostzoom in het leven geroepen.

Het klinkt in eerste instantie misschien gek, maar toch biedt de schijnbare afstandelijkheid van het online werken de mogelijkheid om intieme, rijke sferen te creëren. De troostzoom is een ontmoetingsplaats, waar we elkaar, samen als community, kunnen bemoedigen en de ruimte bieden om je verhaal kwijt te kunnen. De troostzoom biedt een luisterend oor, ontmoetingen in stilte of ontroerende momenten. Het omvangt het Go4People-DNA, waar het niet alleen over werk gaat, maar naast het goede ook over het ‘leed’ waar je niet zo snel over spreekt. Het is en blijft bijzonder en fijn dat in een community die in priori gericht is op werk, je er ook voor elkaar kunt zijn en naar elkaar kunt luisteren.

Eén keer in de twee weken vindt deze ontmoeting plaats en iedereen van de community is genodigd. Het hoeft helemaal niet zo te zijn dat je zelf in de put zit. Door iemand een luisterend oor te bieden, kun je toch deel uitmaken van deze ontmoeting. We delen samen, en door de aanwezigheid ben je elkaar van steun. Dit hoor je van alle deelnemers, het is een bijzondere ontmoeting.