Hoe leuk is het om met nieuwe mensen aan de slag te gaan? Om te bouwen en over te dragen waar wij allemaal zo blij van worden……

De Go4People Community is klaar om te groeien. Klaar voor een nieuwe cel! Onze werkwijze maakt mensen enthousiast, waardoor een aantal nieuwe mensen is aangehaakt. De voorlopige werknaam voor de nieuwe cel is Cel Ceder, wiens naam gedeeld wordt met de Ceder-boom. De Ceder staat symbool voor macht en waardigheid, dapperheid en glorie, schoonheid en vruchtbaarheid.

Het dragen van de naam van een andere boomsoort impliceert een toevoeging aan de diversiteit van de Go4People Community en niets is minder waar. De expertise van Mediation doet door de start van Cel Ceder zijn intrede in de Go4People Community. Mooi om te zien dat we steeds meer aanvullende werkervaring binnen de community krijgen.

De (potentiële) leden van deze cel zijn vooralsnog, totdat er celfusie plaats vindt met de andere cellen: Els Putker, Loek Jonk, Susanna Dingjan, Maria Smeets, Nieky van Vlerken, Ans Braakman, Inge Meyer en Radboud van Hemel. Cel ceder wortelt in omgeving Utrecht. Met hen versterken we onze kennis en ervaring op het gebied van onder andere mediation, conflictvaardigheid, vitaliteit, reïntegratie, recruitment, duurzaamheid en (loopbaan)coaching. 

Waarom cellen?

Waarom eigenlijk dat gedoe met cellen en bomen? Het idee hebben we "geleend" van Eckhart Wintzen die in de jaren 80 en 90 een succesvolle cellen-organisatie bouwde. Hierover kun je lezen in het zeer aan te raden boekje: Eckhart's Notes. En ook alle initiatieven op het gebied van Zelforganisatie en Zelfsturing, of het nu Semco Style is of Agile, laat zien dat 'groups of ten' het beste werkt.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in de Go4People Community? Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen of ben je ZZP-er en wil je je aansluiten? Neem contact op en we maken graag kennis.