Op 5 november organiseerde Werkgelukdeskundige Veronique Kilian een Masterclass Werkgeluk bij Insign.it in Venlo. Tijdens een Masterclass Werkgeluk worden klanten van Veronique uitgenodigd om te spreken. In Ted Talk stijl vertellen zij over werkgeluk in de praktijk, gebaseerd op één van de gelukscompetenties die Veronique heeft beschreven in haar boek Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties! 

Werkgelukdeskundige Veronique Kilian  Boek: Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties

Het ontwikkelen en concreet toepassen van deze competenties zorgen ervoor dat je zelf gelukkiger kunt worden, dat je werkgeluk kunt vergroten met je team en dat je bedrijf (nog meer) floreert!

Tijdens deze Masterclass vertelden inspirerende sprekers van diverse bedrijven hoe zij een aantal van de 25 gelukscompetenties – omschreven in Veroniques boek – in de praktijk toepassen. Leon Gubbels, Manager Insign.it / CEO Sec4.it, sprak over de authentieke dialoog: een instrument voor teamcoaching, die het mogelijk maakt anders te luisteren naar elkaar en te horen wat er echt speelt. Ralph Deguelle, CEO Kabisa, vertelde over presencing en het voeren van geluksgesprekken met aandacht. Zelf bracht Veronique “humor op de werkvloer” onder de aandacht en hoe je hiermee zelf aan de slag kunt gaan om zo je logboek in een lachboek te veranderen.

Het bijzondere aan zo’n masterclass is dat mensen die de opleiding werkgeluk bij Veronique Kilian hebben gevolgd gelijkgestemden ontmoeten. Hieruit ontstaan inspirerende gesprekken over hun ervaringen met werkgeluk in de praktijk.

Hoe komt het Go4People DNA hierin terug? Authentiek werkgeluk toepassen in de praktijk zorgt voor een inspirerende werkomgeving, waarin meer flow, plezier, steun en verbinding ontstaat op de werkvloer. Zo kan hiermee Nederland een stukje mooier gemaakt worden. En daar staat ook Go4People voor.

Interesse in een opleiding tot Werkgelukdeskundige (Chief Happiness Officer) en Teamflow-coach? Er is weer plek op 8 april, 12 mei en 25 juni 2020. Deze driedaagse opleiding volgt het Feel-Fly-Flourish model waardoor je leert hoe je kan floreren met persoonlijk werkgeluk, teamgeluk en corporate werkgeluk. Daarnaast leer je hoe je als CHO in Semco-Stijl kan bijdragen aan teamflow bij zelforganiserende teams en de Authentieke Dialoog inzet als instrument voor teamcoaching.

De trainingsdagen vinden plaats bij organisaties die al werkgeluk toepassen zodat je dat ter plekke kunt horen, zien, proeven en ervaren. Tijdens de lunch sluiten sprekers aan die in het bedrijf werkgeluk integreren. Meer informatie vind je hier.

Wil je weten hoe Go4People jou kan helpen om je organisatie gelukkiger te maken? Neem Contact met ons op en we komen graag langs!