In Engeland was onlangs een jongen die zijn lerares weken om de tuin had geleid. Hij veranderdezijn schermnaam in ’Reconnecting’, waardoor zijn lerares dacht dat hij een slechte internetverbinding had. Het kostte haar weken voor ze erachter kwam dat ze in het ootje werd genomen. De echtgenoot van de lerares postte dit op Twitter en noemde de jongen “briljant”.

Natuurlijk kunnen we de humor daar ook van inzien, maar er schuilt ook een grote uitdaging achter die docenten allemaal herkennen: hoe hou ik mijn leerlingen bij de les? En dan ook nog aandachtig en gemotiveerd?

Op 9 maart 2021 van 15.30 uur tot 17.00 uur organiseert Go4People Onderwijs in samenwerking met YouFacilitate een werksessie voor docenten in het VO over dit thema. Zo brengen we specialismen op het gebied van inhoud en procesbegeleiding samen voor een krachtige sessie met hele praktische tips op het gebied van samenwerking, procesbegeleiding, ijsbrekers en het halen van doelen in je les.

Zet de datum vast in je agenda en breng de docenten van jouw school op de hoogte van deze werksessie! Bij vragen kan je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schrijf je in via onderstaand formulier.

Werksessie: hoe houd je de leerlingen online bij de les?
Ja, schrijf mij in voor de Werksessie: hoe houd je de leerlingen online bij de les?
Vul je naam in alsjeblieft!
Vul je bedrijfsnaam in alsjeblieft!
Vul alsjeblieft je telefoonnummer in