Spotlight

Go4People wil graag kennis delen en informeren. Daarom brengen we stelselmatig een relevant en/of actueel thema voor het voetlicht. Deze keer in "de spotlights":

SAMEN STERK!

Wat krijg je als je een onderwijskanon, een proceskanjer en een participatief expert samenvoegt? Juist ja! Dan krijg je geweldige

Lees meer...

De Onderwijsmensen van Go4People

Gert en Esther werken nauw samen met 4 onderwijsspecialisten die, tegelijk met hun en onze passie voor onze weg van verbinding in het onderwijs, elke dag nog op school te vinden zijn. Alle trajecten worden ontwikkeld, ondersteund en uitgevoerd in samenwerking met hen en de meer dan 20 professionals op allerlei gebied uit onze eigen community van Go4People!

Karin van Noort Werkend vanuit de Semler-filosofie, help ik organisaties bij bottom-up transities, die leiden tot eigenaarschap, stijging van kwaliteit en omzet/service, vertrouwen, zelfsturing, transparantie en happiness voor medewerkers én klanten. Wie is dit?

Ons aanbod voor het Onderwijs

Hieronder vindt u wat wij uw school te bieden hebben.

Zelforganisatie
“Voor optimale betrokkenheid en eigenaarschap van alle docenten”

Onze opdrachtgevers

Dit zijn onze opdrachtgevers in het onderwijs.

Open Schoolgemeenschap Bijlmer De Open Schoolgemeenschap Bijlmer is een bijzondere school voor vwo, havo en vmbo, waar leerlingen al veertig jaar leren van elkaars talenten. meer lezen...