Laat je inspireren!

In het onderwijs wordt je als OOp-er, als docent, als teamleider en ook als schoolleider vaak opgeslokt door de waan van alle dag. Er moet heel veel en er wordt keihard gewerkt. In het onderwijs werken veel mensen met passie om jongeren op te leiden voor hun toekomst. Je bent bezig met het vormgeven van het onderwijs, inspelen op vernieuwingen, voorbereiden van lessen en het nakijkwerk. Het zijn maar enkele aspecten van de vele (belangrijke) taken die op het bordje liggen van mensen die werken in een school.

Maar wanneer is het tijd om zelf even stil te staan? Om zelf geïnspireerd te worden? Om geïnspireerd te raken van de verhalen van je collega? Terug te gaan naar waarom je dit eigenlijk ook alweer doet? Wat zijn jouw drijfveren? Waar is het vuur?

Onze inspiratiedagen zijn een ideaal moment om (opnieuw) opgeladen te worden. In onze kalender kun je zien welke data er al gepland zijn.

Kijk voor inspiratie bij onze boekentips, video's en presentaties. Of maak een afspraak voor een inspiratiesessie bij je op locatie of schrijf je in voor een inspiratiedag die we regelmatig organiseren.