Vergeet HR en ga voor HB, Human Being Management, waarin mensen vooral zichzelf en hun omgeving managen. Wij helpen u met de ontwikkeling van het beleid, strategie, de processen en instrumenten.

Sturen op geluk en zingeving werkt niet op basis van vage uitgangspunten. In het verlengde ontwikkelen wij ook specifieke programma’s op het gebied van werkgeluk, vitaliteit en talent- en performance management.

Voor de meeste medewerkers heeft werk een diepere betekenis in het leven.  Het stelt voor een belangrijk deel vast wie we echt zijn. We willen bijdragen aan het realiseren van de ambitie van de organisatie, gehoord en gezien worden en waardering krijgen voor wat we doen en hoe we het doen.

Daar horen ook zaken bij waar je energie van krijgt: meedenken, oplossingen bedenken en anderen ondersteunen. Dan snijdt het mes aan twee kanten: het geeft werkplezier voor jezelf, maar is ook goed voor het geheel.

Go4People helpt om gericht aan de slag te kunnen gaan met werkgeluk. Zo kunt u het verschil maken, zowel voor jezelf als voor de organisatie.

Kennismaken? Wij kijken uit naar een ontmoeting om te horen waar u tegen aan loopt.

Contactformulier
Vul je naam in alsjeblieft!
Vul alsjeblieft je telefoonnummer in
Voer hier je bericht in