Cel Eik De eik is diep geworteld, krachtig en kleurijk in de herfst. De leden in cel Eik zijn een weerspiegeling daarvan

Go4People is een community van meerdere cellen op verschillende locaties in Nederland. Selecteer de cel waar je meer van wilt weten of contact mee wilt opnemen.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

- Gert van den Heuvel, Go4People Onderwijs

Wie zijn wij?
Lid worden?

Community

Wij zijn een netwerkorganisatie en meer, een community! De Go4People Community is een groeiende gemeenschap van mensen. Mensen met een gemeenschappelijke filosofie en overtuiging. Mensen met een gemeenschappelijk doel. We willen Nederland een beetje mooier maken. Dit doen we door organisaties te inspireren en ondersteunen om het werkgeluk van de medewerker centraal te stellen. Gelukkige mensen zijn tenslotte succesvoller dan mensen die niet gelukkig zijn.

 

Eigen belang en verbinding

Wij stellen ook het geluk van ieder lid van de community voorop. Dit doen we door ruimte te bieden aan ieders eigen belang én tegelijk in verbinding met elkaar te blijven. Wij hebben in de praktijk ervaren wat velen voor ons ook bedacht hebben: Groepen van ongeveer 10 mensen hebben de sterkste verbinding. Daarom is onze community opgedeeld in cellen. En binnen de cel staat de onderlingen verbinding en samenwerking centraal. Hoe kun je samen leuke dingen doen?

 

Groei

border: 1px solid rgb(var(--primary-color)); padding: 4px; margin-right: auto; margin-left: auto; display: block;

Ons doel is samen te werken en te groeien. Door groei vergroten wij onze kracht en impact en daarmee geven we invulling aan onze Why. Zo willen wij onze klanten zo goed mogelijk bedienen en de onderlinge verbinding bevorderen. Onze groei mag echter nooit ten koste gaan van wie wij zijn en waar we voor staan. Daarom laten we ons inspireren door de natuur. Groei in de natuur gebeurt doordat cellen zich delen.En net als cellen in het lichaam groeien we niet door de cellen oneindig te laten groeien, maar juist door de cellen te laten splitsen. Telkens als de cel meer dan 12 leden heeft, gaan we splitsen. De samenhang bewaken we enerzijds door ons DNA en anderzijds door regelmatig ontmoetingen tussen de cellen te organiseren. Ook de celleads (mensen die door hun celgenoten (haha leuk woord) zijn gekozen als leader) komen regelmatig bij elkaar.Een bestaande cel binnen de Go4People Community deelt zich in twee nieuwe cellen en zo bouwen we aan een community.

 

DNA

DNA is de kern van het leven. Wijzigingen in het DNA zorgen voor wijzigingen in functie en karakter van het organisme. In de natuur wordt het DNA zorgvuldig gekopieerd om eigenschappen te behouden. Ook ons DNA heeft een duurzaam karakter, geeft ons vorm en verbindt ons tot in het diepste van ons wezen. Download ons DNA en bepaal zelf of we bij elkaar passen.