Op 16 oktober 2018 vond de eerste ‘celsplitsing’ van Go4People plaats. Na ruim twee jaar als ‘eencellige’ groep met elkaar te zijn opgetrokken was onze groep zo groot dat het moment was gekomen om te delen. (Hier meer over de splitsing)

We hebben er voor gekozen om de cellen de naam van een boom te geven.

Cel Eik concentreert zich rond Noord-Brabant en vertegenwoordig binnen Go4People de Brabantse gezelligheid. Wij als cel hebben gekozen voor de oerhollandse boom Eik. Niet alleen vanuit chauvinisme, maar zeker ook om kenmerken van de boom: diep geworteld, krachtig en kleurijk in de herfst. De leden in cel Eik zijn een weerspiegeling van waar Go4People voor staat en bieden toegevoegde waarde voor mens en organisatie. Met ervaren Human Being adviseurs, trainers, personal en teamcoaches, een vitaliteitsspecialist, een zeer ervaren interim manager en Semco Style consultants en een marketing specialist ben je hier aan het goede adres als je advies en hands-on ondersteuning wilt bij het vergroten van werkgeluk, verhogen van eigenaarschap en het neerzetten van een duidelijke toekomstbestendige organisatiecultuur.

Wie zijn er lid van cel Eik?

Ben je geïnteresseerd om kennis te maken? Heb je een organisatorische of medewerkergerelateerde klus? Schroom niet om Contact op te nemen!