Olijfboom

Op 16 oktober 2018 vond de eerste ‘celsplitsing’ van Go4People plaats. Na ruim twee jaar als ‘eencellige’ groep met elkaar te zijn opgetrokken was onze groep zo groot dat het moment was gekomen om te delen. (Hier meer over de splitsing)

We hebben er voor gekozen om de cellen de naam van een boom te geven. Celgroep ‘noord’ is daarmee celgroep ‘Olijf’ geworden. De Olijfboom is een oersterke boom en staat symbool voor vrede, liefde en trouw. Wij hopen als celgroep deze naam met waardigheid te mogen uit te dragen in ons denken, voelen en handelen.

Cel Olijf is de eerste afgesplitste cel en bestaat uit mensen uit de Randstad. We hebben Semco Style consultants, ervaren team- en personal coaches, interim managers, organisatie adviseurs en een zeer ervaren specialist in Systemisch werk, zowel familie- als organisatieopstellingen. 

Inmiddels is cel Olijf weer gesplitst en is een nieuwe cel onstaan: Cel Linde. Cel Olijf bevindt zich in de regio Rotterdam en Cel Linde in Amsterdam

Wie zijn er lid van cel Olijf?

Clements Radenborg

Doelgericht, sterk, kwetsbaar, dromer en pragmaticus. Ik houd van mensen en kan er intens van genieten als iemand zichzelf ontmoet, overtreft en ik daar een steentje aan mag bijdragen.

Bekijk mijn profiel...

Ben je geïnteresseerd om kennis te maken? Heb je een organisatorische of medewerker-gerelateerde klus? Schroom niet om Contact op te nemen!